Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul francez Clement Champoussin a câştigat etapa a 20-a, penultima a Turului Spaniei

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Ciclistul francez Clement Champoussin (AG2R-Citroen), 23 de ani, a obţinut sâmbătă prima sa victorie ca profesionist, câştigând etapa a 20-a, penultima a Turului Spaniei, în timp ce slovenul Primoz Roglic (Jumbo-Visma) şi-a consolidat avansul în fruntea clasamentului general, transmite AFP.

Pe distanţa de 202,2 km, între Sanxenxo şi Mos. Castro de Herville, Champoussin a încheiat cu timpul de 5 h 21 min 50 sec, fiind urmat la 6 sec de Roglic şi la 8 sec de britanicul Adam Yates (INEOS Grenadiers) şi spaniolul Enric Mas (Movistar).

Înaintea ultimei etape, contratimpul individual de duminică, Padron - Santiago de Compostela (33,8 km), Primoz Roglic este pe primul loc la general, cu timpul total de 83:11:27, urmat la distanţă considerabilă de Enric Mas, +2:38, şi australianul Jack Haig (Bahrain Victorious), +4:48, potrivit Agerpres.ro.

Roglic este favoritul ultimei etape, după ce s-a impus în contratimpul inaugural. De altfel, slovenul, câştigătorul precedentelor două ediţii din La Vuelta, era mare favorit la victoria finală în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.