Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci angajaţi ai unor centre din cadrul DGASPC Prahova au fost diagnosticați cu COVID-19

SANADOR
testare covid

Cinci angajaţi ai unor centre din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19. În urma depistării acestora, toţi angajaţii din centrele sociale aflate în subordinea instituţiei au fost testaţi, nefiind înregistrate alte cazuri de infectare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a declarat, luni, pentru News.ro, că cei cinci angajaţi diagnosticaţi cu COVID-29 lucrează la centrul social „Sfântul Andrei” din Ploieşti şi la centrele sociale de la Călineşti şi Urlaţi, potrivit news.ro.

Citește și: NEBUNIA de la granițe CONTINUĂ: Aproape 100.000 de oameni, la vămile României, în 24 de ore

Cei diagnosticaţi au fost descoperiţi ca fiind bolnavi în cadrul unei testări generale a tuturor angajaţilor.

”După ce au fost descoperiţi s-au refăcut testele pentru absolut toţi angajaţii de la DGASPC din toate centrele şi au fost singurii. Nu se ştie de unde, cum au luat virusul dar oricum, nu au infectat centrele”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Prahova.

Până în prezent, în judeţul Prahova au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 1126 persoane. Dintre acestea 182 au fost declarate vindecate şi externate, iar 52 au decedat, conform datelor oficiale prezentate luni.

Citește și: Poveste FABULOASĂ cu Ion Țiriac și Ilie Năstase: Băi, tâmpitule! Ai băgat benzină?

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de terapie intensivă, sunt internaţi 20 pacienţi dintre care 18 sunt intubaţi

În ultimele 24 de ore în Prahova doi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-29 au decedat. Este vorba despre o femeie de 83 de ani, care suferise un accident vascular cerebral şi avea ş diabet zaharat şi despre un bărbat de 81 de ani care suferea de boală pulmonară cronică, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică, tulburări de ritm cardiac şi hipertensiune arterială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.