Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine conduce, de fapt, primăria Sectorului 1? Nimeni nu ar fi crezut că este posibil

Inquam Photos / George Calin
clotilde armand

Zvonurile despre Clotilde Armand și entitățile care ar fi în spatele candidaturii ei au apărut în campaniile electorale și au inclus mai multe variante, de la diverse companii de origine franceză, până la servicii secrete. Realitatea, însă, este alta și a ieșit la iveală abia după ce noul primar al Sectorului 1 și-a preluat oficial mandatul. La întâlnirea de luni, dintre Armand și oficialii Romprest, aceasta a venit însoțită de...soacră.

Luni după amiază a avut loc o întâlnire între reprezentanții Romprest și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a venit însoțită de patru persoane fără nicio calitate oficială sau funcție în primărie: Sergiu Moroianu - soțul, mama acestuia, deci soacra doamnei primar, Dan Milea, consilier municipal (probabil era plictisit cu activitatea din Primăria Generală) și un avocat.

Sigur că este normal ca un primar să nu le știe pe toate și să aibă consilieri buni în jurul său, dar...soacra? Soțul? Fie în familia Moroianu-Armand sunt probleme de încredere, fie profesionalismul mimat până acum de doamna primar este de fapt o muncă de echipă.

Dacă singura problemă ar fi vizitele călduroase de familie la întâlniri cheie pentru sector, poate că lucrurile ar fi mai ușor de tolerat. Dar aceleași surse care ne-au dat detalii despre componența „delegației oficiale” a primăriei, ne-au relatat și dorințele primarului (sau ale soacrei, nu e clar) și o serie de afirmații de-a dreptul șocante.

“Vorbiti cu oamenii domestici ai Sectorului 1 sa isi plateasca singuri factura de salubritate” - spune doamna Armand, referindu-se la gospodăriile din sector. Dar cu oamenii sălbatici cum facem, doamna primar? Ei vor plăti? Lăsând ironia la o parte, costurile pentru fiecare gospodărie ar fi cu aproape 200 de lei mai mari pentru fiecare gospodărie din Sectorul 1.

De fapt, principala propunere a primarului a fost renunțarea la contract. Nu pare, însă, că ar avea un plan...de exemplu cine suportă penalitățile? Sau probabil se gândește ca tot oamenii domestici să plătească și aceste costuri...

Se pare că primarul a încercat să îi determine pe reprezentanții Romprest să renunțe la contractul de deszăpezire sau aruncarea pe carosabil a substanțelor pentru prevenirea înghețului, deși fiecare primărie este obligată de lege să aibă astfel de contracte valabile în sezonul rece.

Discuțiile au fost efectiv elucubrante în toate cele patru ore...de la oamenii domestici până la diverse presiuni, primarul Clotilde și armata sa de sfătuitori intimi au purtat discuții cu Romprest de la un nivel ofensiv imposibil de explicat. Mai ales că situația nu e deloc simplă și gunoaiele încep deja să transforme Capitala Capitalei într-un tomberon imens. Interesant este că tocmai primarul care clamează transparența absolută, nu a făcut nicio declarație publică sau vreun comunicat despre această discuție de aproape 4 ore. Sau poate a pregătit, dar nu a primit încă bun de tipar de la soacră...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.