Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e miliardarul 'săltat' de DNA: Are afaceri uluitoare

mihai rotaru

Miliardarul Mihai Rotaru care tocmai a fost 'săltat' de DNA pentru 24 de ore are afaceri uluitoare. Patronul echipei Primăriei din Craiova e în topul oamenilor cu bani publicat de Forbes.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, internat de urgenţă la spital

De asemenea, acesta ar avea afaceri şi în Marea Mediterană, acolo unde ar deţine mai multe yahturi.

Actualul şef al CSU Craiova a "beneficiat" şi de bunăvoinţa fostei conduceri a Federaţiei Române de Fotbal. În 2013, a primit cadou un loc în Liga a doua, pentru a înfiinţa echipa Primăriei, alături de Lia Olguţa Vasilescu, edilul din Bănie. Suporterii Campioanei unei mari iubiri nu au înghiţit prea mult "Clona". Chiar dacă Universitatea Craiova, adevărata echipă din oraş a intrat în faliment, fanii nu s-au arătat prea interesaţi de noua echipă.

Citeşte şi: Mărturii despre ultimul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity: 'Vorbeşte greu'

Intr-o versiune anterioara a acestui articol, STIRIPESURSE.RO scria eronat ca Mihai Rotaru este seful Rotary Constructii, facand o confuzie de nume intre Mihai Rotaru - finantator CSU Craiova - si Mihai Leonard Rotaru - asociat unic si administrator al Rotary Constructii. Rotary Constructii a dat publicitatii un comunicat de presa in care dezminte orice implicare sau asociere a lui Mihai Leonard Rotaru in dosarul ANRP. Reproducem integral comunicatul Rotary Constructii:

Citeşte şi: Scandal între Rusia şi SUA după doborârea avionului rus: 'Provocare planificată'

Rotary Constructii SRL anunta ca domnul Rotaru Mihai Leonard, asociatul unic si administrator al Rotary Constructii, nu are nicio implicare in Dosarul retrocedarilor A.N.R.P. in cadrul caruia in cursul zilei de astazi 26.11.2015, D.N.A. a dispus masura arestarii preventive.

Rotary Constructii dezminte orice stire in legatura cu acest dosar sau asociat al acestuia, precum orice alte afirmatii lipsite de fundament, confuzia aparuta in media online reprezentand o regretabila eroare determinata de conincidenta numelor, dl.  Mihai Rotaru - patronul C.S.U. Craiova si a d-lui Mihai Leonard Rotaru - Asociat unic si Administrator al societatii noastre.

Precizam ca Mihai Leonard Rotaru nu a avut si nu are nici o implicare in dosare avand ca obiect despagubiri A.N.R.P. prin Fondul Proprietatea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.