Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine e persoana care o ajută pe Sorina Pintea în Arestul Poliției Capitalei - VIDEO

Sorina Pintea cătușe

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, arestată pentru luare de mită și încarcerată la Arestul Poliției Capitalei, suportă cu greu regimul de detenție. Aceasta a fost dusă, marți seară, la Policlinica MAI din București, pentru a fi consultată de unul dintre medici, la cererea sa.

Pe de altă parte, Sorina Pintea nu este singură în spatele gratiilor. Șeful arestului, o femeie, stă, în fiecare zi, de vorbă cu fostul ministru. "Comunică în permanență, este întrebată dacă are nevoie de ceva", au declarat surse judiciare.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

De altfel, STIRIPESURSE.RO a dezvăluit faptul că Sorina Pintea este monitorizată, oră de oră, de gardieni care se asigură că aceasta nu recurge la vreun gest necugetat.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.