Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este noul primar interimar al Sectorului 5, Constantin-Ion Melnic

sector5.ro
Constantin Ion Melnic

Viceprimarul Sectorului 5, Constantin-Ion Melnic (62 de ani), consilier local PSD aflat la al doilea mandat, va exercita interimar funcția de primar al Sectorului, după încarcerarea fostului edil Cristian Popescu Piedone, a decis marți Consiliul Local după o ședință extraordinară.

Melnic este locotenent colonel în rezervă și a încasat de la MApN o pensie de 35.688 lei, potrivit declarației de avere depusă în 2021. Pe lângă indemnizația de consilier local, Melnic a încasat de la S.N. Radiocomunicații un alt „salariu” în valoare de 71.337 de lei. Acesta va conduce primăria până la organizarea de noi alegeri locale pentru instalarea unui nou edil pentru restul de mandat până în 2024.

La ședința Consiliului Local Sector 5, unde viceprimarul Constantin-Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5, a participat și prefectul Capitalei, Toni Greblă.

“Vă transmit dorinţa de a colabora foarte bine şi de a avea o relaţie care să slujească cetăţeanul şi rezolvarea problemelor lui. Vă solicit să fiţi solidari în primul rând cu nevoile bucureştenilor. Aveţi în mine un bun colaborator şi vă rog să dăm dovadă de bună-credinţă în relaţia reciprocă”, le-a transmis Greblă consilierilor locali din Sectorul 5.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.