Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este persoana găsită moartă în Lacul Morii - O artistă care lăsase un mesaj de adio pe Facebook

lumanare doliu

O persoană a fost găsită înecată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un lac din Sectorul 6, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a lămuri toate aspectele în care a survenit decesul.

Potrivit unor surse judiciare, Simona Săndulescu, o cunoscută artistă din Bucureşti, este persoana care a fost găsit moartă în Lacul Morii. Aceasta a lăsat și un mesaj de adio pe Facebook.

Simona Săndulescu a postat, noaptea trecută, la ora 01.29, un mesaj de adio pe Facebook, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine... Vă rog să mă iertați!

Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Imediat, zeci de prieteni ai Simonei au început să comenteze la postare, în timp ce unii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

content-image

Cine era Simion Săndulescu

Potrivit societateamuzicala.ro, Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară. A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014). Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de camera, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu este Doctor în Muzică din anul 2010. A obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul "Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a două jumătate a secolului XX". Prin această teza a adus la lumina creații organistice românești inedite și prea puțîn cunoscute ale unor compozitori români importanți: Sigismund Toduță (a realizat prima înregistrare a celor Șapte Corale de Crăciun), Alfred Mendelssohn, Myriam Marbé, Hans Peter Tűrk, Anatol Vieru (a realizat prima interpretare a „Elegiei” pentru saxofon și orgă), Carmen Petra-Basacopol, Șerban Nichifor, Ede Terenyi, Dan Dediu.

Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conține lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia.

De-a lungul timpului Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune.

Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză "Sacré Coeur" din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.