Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Rareș Hopincă, noul Prefect al Capitalei

rares hopinca

Rareș Hopincă (38 de ani) a fost numit astăzi noul Prefect al Capitalei. Consilier general din partea PSD și fost city manager al Sectorului 5, Hopincă are peste 10 ani de experiență în funcții de conducere în sectorul privat și în administrația publică.

Între 2006 și 2016, actualul prefect a ocupat poziții importante în mai multe societăți comerciale, fiind specializat în managementul proiectelor cu fonduri europene și dezvoltarea de proiecte în parteneriat public-privat.

Între 2017 și 2020, a ocupat pe rând funcțiile de director general și administrator public al Sectorului 5, fiind și coordonatorul programului de asistență tehnică derulat de Sectorul 5 cu Banca Mondială.

Conform informațiilor postate pe rețelele de socializare, în activitatea de la Sectorul 5, Rareș Hopincă s-a remarcat prin lansarea unui amplu program de regenerare urbană a cartierului Rahova, reabilitarea termică a 100 de blocuri de locuințe, investiții în educație și depunerea de proiecte pentru atragerea de fonduri nerambursabile de peste 800 de milioane de lei.

Totodată, actualul prefect al Capitalei a semnat Asocierea cu Ministerul Transporturilor, Sectorul 4 și CJ Ilfov, pentru construirea liniei de metrou Gara de Nord – Gara Progresul și a realizat primii pași pentru realizarea liniei de metrou Piața Unirii – Bragadiru (magistrala M7).

Licențiat în Filosofie și cu o experiență semnificativă în management public, Rareș Hopincă este membru al Partidului Social Democrat din anul 2009, iar din 2019 și până în prezent este Președintele Executiv al PSD Sector 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.