Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine face echipă cu Liviu Dragnea la conducerea PSD

zgonea

Social democrații își aleg pe 11 octombrie președintele, în ciuda faptului că există un candidat unic - Liviu Dragnea. Pentru a nu părea doar o întâlnire de socializare, președintele interimar al PSD se pregătește pentru Congres și a anunțat că vrea să facă echipă cu Valeriu Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților, al cărui nume a fost vehiculat pentru postul de președinte, ar urma să fie președintele executiv al PSD, în echipă cu Liviu Dragnea.

"Am anunţat că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, în conducerea PSD. Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alţi colegi pe care îi vom avea alături după alegerea din Congres, să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD pentru noul ciclu politic care începe în 2016", a spus Dragnea.

Președintele interimar al PSD a precizat că obiectivul noii echipe care va fi aleasă la Congres va fi formarea unei noi generații de lideri care să înceapă să se exprime, din 2017, pentru a pregăti preluarea partidului în anii următori.

Liviu Dragnea urmează să fie ales președintele PSD pe 11 octombrie, iar alegerea se va face printr-un scrutin universal, la care vor vota toţi membrii.

Este pentru prima dată când social-democraţii folosesc acest sistem pentru a-şi alege liderul. Aproximativ 500.000 de membri vor fi aşteptaţi la acest scrutin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.