Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îi va lua locul lui Nicușor Dan la conducerea USR

Nicușor Dan și-a anunțat demisia din USR, ceea ce dă startul succesiunii în partid. Conform statutului USR, în cazul demisiei președintelui partidului locul acestuia va fi luat de vicepreședintele cu cele mai mare număr de voturi la ultimul Congres al partidului.

Citește și: Operațiunea Remanierea: Dragnea pune la cale MAZILIREA lui Grindeanu/SURSE

La ultimul Congres al USR, desfășurat la Cluj în perioada 12-14 mai, cel mai mare număr de voturi a fost obținut de liderul USR Cluj, Elek Levente.

Elek Levente a obținut 226 de voturi pentru funcția de vicepreședinte USR, chiar mai multe decât Nicușor Dan, care a fost ales președinte al partidului cu doar 173 de voturi.

Conform statutului, după demisia președintelui partidului se încep de îndată procedurile pentru organizarea unui Congres extraordinar în care să se aleagă noul președinte al partidului.

Conform descrierii sale atașate pe site-ul oficial al USR, Elek Levente are 46 de ani, este căsătorit și are un fiu în vârstă de 22 ani, student anul IV la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

În decursul timpului a ocupat diferite posturi în companii de transport atât cu capital de stat cât și cu capital privat. De 9 ani este managerul de transport al unei companii private de transport rutier de mărfuri cu activitate exclusivă pe teritoriul Uniunii Europene, care operezează în special pe piețele de transport din Germania, Franța și Benelux.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.