Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine va moșteni averea secretă a lui Victor Stănculescu. Este vehiculat numele unei femei

CSJ - STANCULESCU

Dispariţia fostei “eminenţe cenuşii” a revoluţiei lasă în urmă multe enigme, una dintre ele referindu-se chiar la averea sa. Unii spun că Victor Atanasie Stănculescu ar fi fost putred de bogat, scrie ziarulring.ro. Alţii, dimpotrivă, susţin că nu avea mare agoniseală. E drept, nici nu se poate spune că a murit sărac. Mulţi se aşteaptă să apară un testament, un act care să scoată în evidenţă “averea secretă” a generalului Victor Atanasie Stănculescu. Avere pe care se vor bate copiii, nepoţii, dar şi ultima femeie din viaţa lui. Întrebarea este cât de departe va ajunge lupta pentru moştenirea Stănculescu...

A făcut afaceri cu arme, echipamente şi tehnică militară şi strategică înainte şi după 1989. A ocupat funcţii importante şi în regimul comunist, şi în cel postrevoluţionar. După 1990 a fost, pe rând, ministrul apărării şi ministrul industriilor. A înfiinţat o bancă prosperă. A lucrat la unul dintre cele mai importante concerne din lume: Grupul Bali. La un moment dat, presa vremii – „Evenimentul zilei”, prin ’92-’93 – titra pe prima pagină că generalul Victor Atanasie Stănculescu este cel mai bogat român. A fost un mit bogăţia lui? L-au năruit procesele sau poate păcănelele, unde unii spun că juca sume fabuloase?

Avocatul lui Victor Atanasie Stănculescu anunță unde sunt casetele ascunse și cine le deține

În perioada următoare vom afla, cu siguranță, cine se va bate pe averea fostului General. Stănculescu are doi copii – o fată din prima căsătorie şi un băiat, care-i seamănă leit, dintr-o relație extraconjugală. Aceștia sunt însă departe de Bucureşti. Mulți cred că averea va fi moștenită de femeia care i-a fost alături în ultimii ani de viață. Femeia în braţele căreia a murit generalul, doamna Elena P., nu vrea, deocamdată, să vorbească despre modul cum a apărut în viaţa celui care, la un moment dat, era cel mai puternic şi, zic unii, cel mai bogat om din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.