Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, despre votul din diaspora: 'Ne-am furat-o de atâtea ori, încât trebuie să fim bătuţi în cap să nu înţelegem că acolo trebuie rezolvată problema'

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Buzău, că PSD este primul partid care trebuie să-şi dorească un vot normal în diaspora. ”Ne-am furat-o de atâtea ori, încât trebuie să fim bătuţi în cap să nu înţelegem că acolo trebuie rezolvată problema”, a declarat Ciolacu, potrivit news.ro.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

”Ne-am furat-o de atâtea ori, încât trebuie să fim bătuţi în cap să nu înţelegem că acolo trebuie rezolvată problema. PSD este primul care trebuie să-şi dorească ca votul din diaspora să fie normal. Am rămas un pic prizonierii organizării şi cum vedem lucrurile. De ce neapărat secţia de vot să fie la ambasadă? Ambasadele nu au fost făcute să fie secţii de vot. Se duce ambasadorul sau consulul, închiriază o sală de sport, pune cabine de vot, nu pe culoarele îngustele ale unei case în care funcţionează o ambasadă sau o reşedinţă. Ne-am învârtit în cercul nostru strâmt”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

Citește și: Nunta lui Radu Mazăre, spulberată în direct! ‘Nu mai folosiți acest termen’

Acesta consideră că PSD trebuie să abordeze teme de actualitate pentru a se putea apropia din nou de oameni, una din aceste teme fiind chiar votul din diaspora.

”Temele publice care trebuie abordate sunt altele decât schimbarea justiţiei”, a mai spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.