Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu intervine în scandalul Ionel Arsene - Ana Birchall: 'Nu pot fi solidar cu acest limbaj!'. Liderul PSD cere autorităților anchetă penală la CJ Neamț

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit în scandalul dintre Ionel Arsene și Ana Birchall. El s-a dezis de limbajul folosit de președintele CJ Neamț la adresa fostei colege de partid. Într-o declarație făcută pentru G4Media.ro, Marcel Ciolacu a declarat răspicat că nu poate fi solidar cu Arsene și a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi aplicate chiar sancțiuni.

”Eu nu pot să fiu solidar cu acest limbaj și nu accept acest limbaj de la niciun pesedist în spațiul public. O să discut și cu domnul Stănescu să vedem ce urmează și ce atitudine vom adopta. Lucrurile încet încet derapează la toată lumea, și la alte partide, nu doar la PSD. Nu înteleg, după atâtea prostii făcute de PSD, de ce se continuă cu această atitudine. Aici sunt blocat, recunosc”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru G4Media.ro.

Eugen Teodorovici trage cu tunul în Marcel Ciolacu: 'România nu este de vânzare'

Totodată, președintele PSD a cerut indirect instituțiilor statului să verifice cum a fost acordat de Consiliul Județean Neamț un contract de 85 milioane de euro unei firme de casă, care ar avea legături indirecte cu Arsene.

”În legătură cu contractul, presupun că instituțiile statului, la ce scandal este, se autosesizează”, a mai spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.