Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu pregătește o vizită în Qatar: 'Asta e salvarea României, așa s-au stabilizat și Spania, Italia, Portugalia' (video)

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seară, la Antena 3, că va face o vizită oficială în Qatar pentru a căuta bani de investiții în proiecte majore de infrastructură, printre care ruta Comarnic-Brașov.

„Am o vizită în Qatar și e corect să am acestă vizită, știm foarte bine implicarea statului qatarez pentru salvarea românilor din Fâșia Gaza, a fost o implicare directă. Știm foarte bine gazul lichefiat care vine din Qatar și vor fi și discuții economice și cu adevărat în Emirate, cu toate că va fi o vizită foarte scurtă, doar 3 zile, dar avem întâlniri cu toți decidenții din cele două țări. Vor fi foarte multe discuții pe dezvoltare: Portul Constanța, posibil Tarom, despre Aeroportul București, vom avea discuții și despre offshore-ul eolian, sunt niște fonduri de investițiin foarte importante în Golf, avem părți din infrastructură, vorbeam cu Sorin Grindeanu, pe zona de căi ferate, Comarnic-Brașov restanța politicienilor în fața românilor în egală măsură cu autostrada Moldovei, de 30 de ani, nu poate să fie făcută decât prin parteneriat public privat, nu mai există resurse de la UE pentru un proiect de asemenea anvergură și căutăm soluții pentru a continua toată această dezvoltare. Este o multiplicare economică, investițiile în infrastructură critică, de aproape 1 la 8, asta e salvarea României, așa s-au stabilizat și Spania, Italia, Portugalia”, a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.