Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș NU mai intră în USR. Nicuşor Dan l-a REFUZAT: 'Cazul este închis'

ciolos usr

Discuţiile cu privire la o eventuală intrare a lui Dacian Cioloş în USR s-au încheiat fără rezultat. Informaţia a fost furnizată de Alin Mituța, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloș, în prezent director executiv al ONG-ului lui Cioloş, Asociația „Platforma România 100”.

Vezi şi: Culisele întâlnirii dintre Constantin și Tăriceanu. Cum s-a negociat pacea din ALDE

"Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat (din nou) fără voia lui în această afacere în care nu are nimic de-a face. Situaţia e foarte clară: USR era una din opţiunile de implicare pe care el şi echipa lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urmă discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Cioloş nu este binevenit în partid. Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor Dan, cazul este închis. Ghinea ca şi mulţi alţii din USR vor în continuare ca Cioloş să vină în partid şi e dreptul lor să vrea asta şi să scrie ce scrisori vor, dar asta nu înseamnă că asta vrea şi Cioloş", a scris Alin Mituţa într-un comentariu pe Facebook.

Informaţia vine la o zi după ce stiripesurse.ro a prezentat în exclusivitate o scrisoare pe care deputatul Cristian Ghinea l-a trimis-o liderilor şi aleşilor USR, în care pleda pentru primirea lui Cioloş în partid şi critica atitudinea unor colegi. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.