Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolos, despre scrisoarea lui Tudorel Toader către Financial Times - Actul unui om disperat. Întregul guvern ar trebui să-şi prezinte demisia

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos a criticat, vineri, scrisoarea transmisa de Tudorel Toader publicatiei Financial Times, in care sustine ca Laura Codruta Kovesi nu este potrivita pentru postul de procuror sef european, mentionand ca este "actul unui om disperat", iar Guvernul ar trebui să demisioneze dacă şi-a asumat acest text.

"Scrisoarea e actul unui om disperat care încearcă să influenţeze prin orice mijloace o decizie a Parlamentului European şi încearcă să denigreze un cetăţean român a cărei valoarea profesională a fost deja recunoscută de Parlamentul European. Nu e o scrisoare demnă de un ministru al Justiţiei dintr-un stat membru UE, cu atât mai puţin nu e demnă pentru un fost membru al unei curţi constituţionale şi pentru un membru al Comisiei de la Veneţia, ambele instituţii chemate să apere valori şi principii şi inclusiv statul de drept şi mai ales adevărul. Dacă ceea ce au spus cei de la DNA e adevărat, şi anume că domnul Toader a minţit în textul acestei scrisori, atunci e cu atât mai grav ceea ce a făcut", a declarat Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

Citeste si Prima reacție din PSD după noile critici ale Președinției - Un text inventat. Iohannis speră că îl vom suspenda, dar nu o vom face

Liderul PLUS a mai spus că "întregul guvern ar trebui să-şi prezinte demisia dacă şi-a asumat această scrisoare, pentru că nu mai reprezintă majoritatea acestui popor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.