Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu a explicat de ce nu are dreptate Clotilde Armand: 'Aici ar fi problema şi văd că nu contrazice acest lucru!'

www.facebook.com
ciprian ciucu

Faptul că Armand, primarul Sectorului 1, s-a numit manager de proiect reprezintă o problemă, crede primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

"Sunt primari care au această indemnizaţie, pe care o primeşte orice primar, dacă instituţia pe care o conduce gestionează fonduri europene, după ce câştigă proiectele (...). Ceea ce înţeleg eu din comunicatul ANI, dacă înţeleg corect, este că nu este problemă acea indemnizaţie, ci este problemă că s-a numit pe sine manager de proiect. Aici ar fi problema şi văd că doamna Armand nu contrazice acest lucru, dar spune că este legal. Din câte ştiu eu (...) nu este legal, că aşa şi eu m-aş putea numi pe mine şeful Poliţiei Locale sau director la Direcţia de Urbanism sau şef de serviciu la Taxe şi Impozite Locale, într-o direcţie pe acolo, da? Adică ar trebui să-mi arog nişte competenţe care sunt exclusiv în apanajul funcţiei publice, eu nefiind funcţionar public", a precizat Ciprian Ciucu, la postul Digi24, relatează Agerpres.

Vezi și: Cazul Clotilde Armand | O apărare greșită din start și un precedent nefavorabil

Context

ANI a stabilit că primarul Sectorului 1 s-a aflat în conflict de interese şi incompatibilitate, fiind sesizat şi Parchetul General în legătură cu săvârşirea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Potrivit ANI, Clotilde Armand s-a aflat în conflict de interese, deoarece în exercitarea atribuţiilor de primar a semnat dispoziţiile prin care s-a numit pe sine manager al proiectului "Îmbunătăţirea capacităţii administrative locale privind dezvoltarea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie", finanţat din fonduri europene şi care au produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 lei, încălcând astfel prevederi din Legea nr. 161/2003.

Vezi și: Clotilde Armand, la sediul ANI după acuzațiile aduse: 'Festivalul manipulării PSD şi PNL al opiniei publice a început şi continuă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.