Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu e disperat că va pierde alegerile pentru șefia PNL București

PNL Bucuresti
Ciprian Ciucu

Cu o seară înainte de a-și anunța susținerea pentru Florin Cîțu, Ciprian Ciucu semnase un protocol de susținere reciprocă cu Ludovic Orban și Violeta Alexandru.

Peste noapte, supus unui asalt telefonic din partea premierului în funcție și a susținătorilor acestuia, și-a schimbat opțiunea, iar dimineață i-a telefonat lui Ludovic Orban pentru a-l anunța că s-a răzgândit și îl va susține pe Florin Cîțu.

Citește și: Ciprian Ciucu, acuzații dure la adresa lui Orban: A jucat foarte mult cu cărțile pe piept

Protocolul prevedea și faptul că Violeta Alexandru nu va mai candida pentru șefia PNL București și se va îndrepta către un loc în conducerea națională, iar Ciprian Ciucu va fi susținut la PNL București.

După ruperea protocolului semnat doar cu o seara înainte, tabla s-a reașezat și Violeta Alexandru și-a depus candidatura pentru continuarea mandatului la conducerea PNL București, pentru a nu lăsa filiala să încapă pe mâna Cîțiștilor. Ludovic Orban a acceptat fără mari ezitări, mai ales că o preluare a PNL București de către Ciucu ar fi dus la pierderea lui Nicușor Dan ca partener. Nicușor Dan nu are deloc o relație bună cu Ciprian Ciucu.

În dimineața aceasta, de teamă că Ludovic Orban sau Violeta Alexandru sa nu publice protocolul semnat, Ciprian Ciucu si-a aranjat un interviu în care aduce singur în discuție protocolul buclucaș.

Reacțiile în propria-i filială au fost atât de virulente, oamenii fiind atât de dezgustați de lipsa de consecvență a președintelui lor, încât mulți au spus ca la alegerile de sâmbătă o vor vota pe Violeta Alexandru. Astfel, Ciprian Ciucu, se vede în postura de a fi și cu onoarea șifonată și cu alegerile pierdute.

Sursele noastre ne spun că la sediul din Modrogan 22 a avut loc o ședință cu scântei în care Ciucu a respins toate propunerile Violetei Alexandru de a asigura secretul votului. Lui Ciucu îi este teamă că delegații săi, din filiala sectorului 6, vor vota cu Violeta Alexandru la alegeri și vrea să poată să le verifice voturile.

Violeta Alexandru a propus ca votul să se facă în ordine alfabetică, să se respecte distanța de 1,5 metri între persoane, să fie flux unic de deplasare și sa nu poată nimeni staționa și propunerea care l-a iritat cel mai mult pe Ciucu a fost introducerea votului în plicuri pentru a nu putea fi arătat "controlorilor de vot" pe care Ciucu dorește să îi plaseze în locuri strategice.

O altă propunere a Violetei Alexandru care l-a iritat pe Ciucu a fost filmarea întregului proces de vot și introducerea presei în sală, în proximitatea cabinelor de vot. În acest fel orice tentativă de control a votului din partea lui Ciucu ar avea potențial de a deveni o știre națională.

Se pare că Ciprian Ciucu a amenințat ca își retrage candidatura dacă echipa sa nu va reuși să se opună tuturor acestor reguli care nu vor permite controlul votului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.