Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu, la jurământul de învestitură: 'Vreau să tragem tare, să arătăm că se poate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul ales al Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi noul Consiliu local au depus, joi, jurământul de învestitură, prilej cu care Ciucu le-a transmis locuitorilor acestei zone administrativ-teritoriale că va fi un edil "cât de poate de deschis".

"Mesajul meu către întreg Consiliul local este că îmi doresc să colaborez cât se poate de deschis şi de transparent cu fiecare dintre dumneavoastră. Ştiu ce înseamnă să fii consilier într-o primărie şi să nu ai acces la informaţii, să afli târziu de la Executiv ceea ce este pe ordinea de zi. Deschiderea mea va fi totală şi îmi voi ţine această promisiune pe parcursul mandatului meu. Totul va fi transparent în această primărie, totul va fi la lumină. Este un mod de abordare la care ţin şi pe care l-am dorit implementat în orice instituţie publică din România (...). De luni până joi voi fi probabil în Primărie, iar vinerea voi fi pe teren. (...) Vreau să tragem tare, să arătăm că se poate", a spus Ciprian Ciucu.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

Potrivit acestuia, proiectele autorităţii locale vor fi bine fundamentate, scrie agerpres.ro.

"Nu vom avea niciun fel de proiecte care să nu aibă o bază solidă şi argumentată în spate (...) Îi îndemn pe funcţionarii din Primăria Sectorului 6 şi din toate instituţiile subordonate primăriei să citească programul de guvernare al Primăriei Sectorului 6, pentru că acest program reprezintă un contract al meu ca primar al Sectorului 6, al echipei de consilieri care vor face majoritatea în acest Consiliu şi al celorlalţi consilieri care vor să adere la acest program. Este un program de care mă voi ţine şi este un program pe care-l vom implementa împreună", a subliniat Ciprian Ciucu.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

El a dat asigurări că va colabora îndeaproape cu primarul general al Capitalei, cu viceprimarii Bucureştiului, cu Guvernul, pentru că problemele Sectorului 6 sunt complexe.

El a transmis mulţumiri invitaţilor săi la ceremonia de joi.

"Le mulţumesc colegilor mei, invitaţii mei în această seară - viitorul viceprimar al Capitalei, Stelian Bujduveanu, deputatul şi viitorul deputat Pavel Popescu, secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, doamnei Violeta Alexandru, ministrul Muncii şi viitor deputat, preşedinta PNL Bucureşti, domnului Nicuşor Dan, primar general al Capitalei şi nu în ultimul rând vreau să-i mulţumesc şi lui Adrian Ducu, managerul meu de campanie", a adăugat Ciprian Ciucu.

Citește și: Tăriceanu: ‘Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.