Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a comandat un exercițiu pentru spălarea străzilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a comandat un exercițiu pentru spălarea străzilor. La final el a făcut o evaluare și a constatat că multe lucruri nu au funcționat. Angajații Primăriei se pregătesc pentru marea curățenie de primăvară.

Exercițiul solicitat de primarul Ciprian Ciucu s-a desfășurat pe bulevardul Iuliu Maniu și pe strada Valea Lungă din cartierul Militari. Edilul a constatat că firma de salubrizare și Poliția Locală nu au acționat conform discuției purtate la ședințele de pregătire, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Guvernul taie ajutorul de deces

„Firma de salubrizare a început activitatea înainte să fie eliberată partea carosabilă de mașini. Firma contractată pentru relocare a venit mai târziu decât ora stabilită și doar cu o mașină în loc de două. Nu au fost suficiente echipamente reflectorizante pentru lucrul pe timp de noapte. Nu toți polițiștii locali au avut ținute corespunzătoare (uniforme). Modul neconform de adresare (comunicare cu cetățenii)”, a explicat Ciprian Ciucu.

În ceea ce privește firma de salubrizare, numeroase echipamente nu au funcționat corespunzător sau au fost insuficiente. De asemenea, șoferii s-au deplasat „cu viteză mai mare decât capacitatea utilajului de a fi eficient”.

Primarul Ciprian Ciucu a găsit și aspecte pozitive în urma exercțiului. Locuitorii răspund neașteptat de bine la solicitarea autorităților de a-și muta mașinile și operațiunea poate fi făcută fără blocarea traficului. Ca urmare, în momentul în care va începe campania de curățenie autoritățile vor avea proceduri bine stabilite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.