Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica: 'Este remarcabilă dăruirea și ambiția și determinarea până la final'

ciprian marica

Fostul jucător al echipei naționale a României, Ciprian Marica, a avut cuvinte de laudă la adresa tricolorilor lui Contra, care au reușit să nu primească gol, jucând în 10 oameni, timp de o repriză, scrie Mediafax.

"Este remarcabilă dăruirea și ambiția și determinarea până la final. Este foarte greu să joci în 10 oameni. Au avut de muncit, au avut de furcă, este un rezultat care ar trebuie să ne mulțumească.

A trebuit să alergăm foarte mult, mai mult fără minge, ne-am apărat și am băgat autobaza în poartă. Băieții s-au descurcat cu bine și păstrăm șanse reale de calificare. Suntem pe locul al doilea și am reușit un punct într-o situație grea", a spus Ciprian Marica, la finalul meciului, la PRO TV.

Citește și: România, 'îngropată' de Tamaş: Naţionala păstrează şanse mici la primul loc în grupă, după 0-0 cu Serbia pe Naţional Arena

Gabriel Tamaș a primit roșu la finalul primei reprize, după ce l-a faultat pe Tadic. A ridicat piciorul, încercând să degajeze mingea, însă arbitrul Kevin Blom a decis că a fost o intrare periculoasă și l-a eliminat pe fundașul român.

"Eliminare nejustificată, nu a fost corecyă. A fost o imprudență (n.red.- din partea lui Tamaș), iar nu un atac brutal. Putea fi sancționat cu un cartonaș galben", a mai spus Marica.

Până la meciul dintre Muntenegru și Lituania (duminică, 14 octombrie, 21:45), România ocupă al doilea loc în grupa 4 din Liga C din Liga Națiunilor cu 6 puncte. Serbia este pe primul loc cu 8 puncte, iar Muntenegru pe locul 3 cu 4 puncte și Lituania pe ultimul loc cu zero puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.