Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC în Alba Iulia: primarul USR l-a demis pe șeful Poliției Locale după ce a făcut un accident BEAT la volan

www.stiripesurse.ro
Politia Locala

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a fost demis deoarece nu și-a îndeplinit atribuțiile în mod corect și onest, susține primarul municipiului care a semnat actul de demitere.

În 2020 – Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia, a provocat un accident rutier pe una din străzile municipiului, dar la sosirea poliției  nu a fost posibilă testarea alcoolemiei, având în vedere starea acestuia.

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a semnat miercuri actul de demitere a lui Daniel Ilcu din funcția de șef al Poliței Locale Alba Iulia.

Citește și: VIDEO DESCINDERI la sex shopuri din PATRU județe: vindeau afrodisiace cu substanțe LETALE

Potrivit reprezentanților primăriei, decizia a fost luată ca urmare a unei analize amănunțite, derulate pe o mai lungă perioadă de timp, și din care a rezultat că șeful Poliției nu își îndeplinește atribuțiile din fișa postului în mod corect și onest.

Aceștia susțin că în decursul ultimelor luni au fost constatate mai multe abateri ale șefului Poliției de la normele și conduita impuse.

„Nu este o decizie pe care am luat-o ușor. Timp de mai multe luni am analizat situația domnului Ilcu și mi-aș fi dorit ca acesta să se achite cu onoare și profesionalism de atribuțiile sale. Din păcate, comportamentul acestuia ne-a pus în situația de a lua această decizie, pentru că nu putem permite ca activitatea Poliției Locale să fie perturbată de acțiunile, ori mai degrabă inacțiunile, unui singur om și pentru că nu putem accepta ca prestigiul și imaginea acestei instituții să fie afectate în mod negativ de comportamentul domniei sale” a declarat primarul Gabriel Pleșa.

În locul șefului demis a fost numită deja o altă persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.