Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ și scandal la Primăria lui Clotilde

Radu Pop
Primaria Sectorului 1
Primaria Sectorului 1

A fost scandal la ședința Consiliului Local al Sectorului 1, acolo unde a lipsit tocmai cel care o convocase, primarul Clotilde Armand.

Alexandru Pânișoară, liderul PUSL Sector 1, a acuzat nelegalitatea convocării ședinței, ordinea de zi fiind suplimentată în ultima clipă, însă fără a motiva urgența proiectului de hotărâre, ceea ce atrage după sine nulitatea convocării.

Încă de la început, ședința a fost una cu scântei, reprezentanții primăriei interzicând accesul în sală pentru presă, care a fost ținută la ușă.

Pânișoară a acuzat și manevre de culise între consilierii liberali și primarul Clotilde Armand, arătând că în spatele scenei Armand și ministrul Sebastian Burduja acționează pentru interese comune.

„PNL să fie transparent și să recunoască existența unor înțelegeri între Sebastian Burduja și Clotilde Armand. Primăria Sectorului 1 este reprezentată în instanță, în dosarul de anulare a contractului cu Romprest, de casa de avocatură care a făcut statutul și actul constitutiv al partidului fondat de Burduja, avocatul care conduce respectiva firmă fiind bun prieten cu Marinel Burduja, tatăl lui Sebastian, care este și consilier onorific al premierului Ciucă”, a explicat Alexandru Pânișoară.

Ședința de marți nu a avut nimic pe ordinea de zi legat de noua criză a gunoaielor, care pândește Sectorul 1, operatorul de salubritate fiind în imposibilitatea de a mai ridica deșeurile menajere, după ce Clotilde Armand nu a urmat pașii legali pentru a atribui contractele de delegare pentru stațiile de sortare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.