Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circa 313.000 de persoane au tranzitat, duminică, punctele de frontieră din întreaga ţară

politiadefrontiera.ro
frontiera-portile-fier

Aproximativ 313.100 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 80.000 de mijloace de transport, au efectuat, duminică, formalităţile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări, informează IGPF.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, pe sensul de intrare în România au fost 181.154 de persoane, dintre care 10.099 cetăţeni ucraineni.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat, duminică, 55 de fapte ilegale (28 de infracţiuni şi 27 de contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Bunurile ridicate în vederea confiscării au fost în valoare de peste 1.327.600 de lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate s-a ridicat la aproximativ 28.600 de lei.

Duminică nu s-a permis intrarea în ţară a 13 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 23 de cetăţeni români, din diferite motive legale.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei astfel încât să se preîntâmpine apariţia aglomerărilor.

"Reamintim că, la graniţa cu Ungaria sunt operaţionale 12 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, iar la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.