Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circulaţie feroviară reluată în condiţii normale între Măldăieni şi Mihăeşti

incendiu tren

Circulaţia feroviară s-a reluat în condiţii normale pe firul I, pe intervalul CF Măldăieni-Mihăeşti, informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, scrie Agerpres.

"Compania Naţională de căi ferate CFR SA vă informează că, începând cu ora 8:15, s-a reluat circulaţia feroviară în condiţii normale pe firul I, pe intervalul CF Măldăieni-Mihăeşti. Trenurile care tranzitează acest interval circulă de la ora 8:15 în condiţii normale de trafic, cu locomotive electrice", precizează Oana Brânzan.

Citește și: Un bărbat a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 29

Circulaţia feroviară între staţiile Măldăieni şi Mihăeşti a fost oprită marţi după-amiaza din cauza unui incendiu izbucnit la ultimele două vagoane din compunerea trenului IR 1825, care circula pe relaţia Bucureşti Nord - Târgu Jiu. Cele două vagoane au fost decuplate de la garnitură, fiind de asemenea avizate organele abilitate de intervenţie. 

Ulterior, la ora 21:00, a fost redeschis traficul feroviar între staţiile Măldăeni - Mihăeşti pe un singur fir, cu tracţiune Diesel. 

"Pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii normale de trafic pe ambele fire, echipele de intervenţie feroviare continuă operaţiunile de remediere a deranjamentelor la linia de contact, afectată de incendiu", informa, marţi seara, CFR SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.