Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu refuză să explice ce a vrut să spună prin afirmația că 'alegerile din PNL sunt tranșate'

Facebook
Florin Cîțu

După ce a stârnit controvesre cu declarația din plenul reunit al Parlamentului când a afirmat că social-democraților le va fi si mai rău după 25 septembrie, adică după Congresul PNL în care va fi ales noul președinte al partidului, Florin Cîțu a evitat să explice dacă în afirmația sa a fost vorba și despre un mesaj transmis actualului lider Ludovic Orban.

„În lupta mea cu PSD știți că sunt cel mai atacat om din PSD și dacă cred că vor scăpa de mine, nu vor scăpa de mine”, a răspuns Cîțu întrebat fiind de jurnaliști despre afirmația sa cum că alegerile în PNL sunt tranșate.

Citește și: VIDEO Cîțu, în huiduielile PSD-iștilor: Domnilor de la PSD, de cine vă este cel mai frică nu scăpați. Mai guvernăm cel puțin 8 ani

„Domnilor de la PSD degeaba vă mințiți singuri. După 25 septembrie va fi și mai rău pentru dumneavoastră. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă este cel mai frică, nu scăpați”, a afirmat Cîțu, făcând referire la faptul că după alegerile interne din PNL el va fi noul lider al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.