Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cîțu, în huiduielile PSD-iștilor: Domnilor de la PSD, de cine vă este cel mai frică nu scăpați. Mai guvernăm cel puțin 8 ani

Inquam Photos / George Calin
Florin Cîțu

„Social-democrații văd în mine cel mai mare dușman al lor, o amenințare. De ce? Pentru că sunt singurul care s-a opus sitematic și vehement oricărei colaborări de orice formă cu PSD. Toți românii trebuie să știe că nicodată nu voi face compromisuri, dar mai ales când vine vorba de PSD. Știți că niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să dau propriul guvern jos ca apoi să fac guvernare cu PSD”, a declarat premierul în plenul Parlamentului.

Citește și: Lucian Romaşcanu, ironii la adresa USR PLUS și PNL: 'Vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi'

Florin Cîțu a remaintit că a intrat în politică fiind un liberal convins, precizând că va respecta până la capăt principiile și valorile liberale.

„Domnilor de la PSD degeaba vă mințiți singuri. După 25 septembrie va fi și mai rău pentru domneavoastră. Am tranșat alegerile din PNL. De cine vă este cel mai frică, nu scăpați”, a afirmat Cîțu, făcând referire la faptul că după alegerile interne din PNL el va fi noul lider al partidului.

„Ași dezvoltat o obsesie personală, vă e frică. Dumneavoastră mai mult cu stratagemele decât cu munca, dar vă spun și acum să va fie foarte clar: guvernarea merge foarte bine. Coaliția este puternică, unită și pregătită să guverneze încă cel puțin 8 ani de zile de acum în colo”, a mai afirmat Cîțu la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiată împotriva guvernului pe care îl conduce.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.