Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Florin Cîțu anunță soluția pentru Timișoara

florin citu

S-a rezolvat, caloriferele sunt tot reci. Timișoara va lua bani cu împrumut de la Guvernul României. E soluția anunțată de premierul Florin Cîțu, în urmă cu puțin timp. Timișorenii stau de patru zile în frig, fără apă caldă, iar în ultimele trei sunt mințiți că vor primi servicii decente.

Există o soluție pentru Timișoara în acest moment, declară Florin Cîțu. Primăria poate lua un credit de la Trezorerie, iar cu banii să asigure căldura și apa caldă.

„Aș vrea să anunț că am fost acum la Ministerul Finanțelor Publice. A fost o discuție telefonică cu primarul Timișoarei, au găsit o soluție. E ordonanța pe care am dat-o anul acesta pentru a se putea împrumuta din Trezorerie. Sper ca în următoarele două zile să aibă resursele necesare pentru a putea avea gaz și căldură în Timișoara”, a spus Florin Cîțu.

El precizează că a fost la Ministerul Finanțelor Publice „pentru a arăta cum să acceseze acești bani”: „deci pentru Timișoara în acest moment există o soluție. Discuția a fost între Ministrul Finanțelor și domnul primar și sper să acceseze acest credit cât mai repede”.

Cîțu a precizat că Dominic Fritz avea deja posibilitatea de a lua credit, „poate nu știa, i s-a explicat”.

În acest moment, mai sunt „vreo 100 de milioane și ceva de lei la Trezorerie, poate să ia acești bani și apoi găsim o soluție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.