Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă izbucnește după racolările de primari liberali de către PSD: Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
nicolae ciuca

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, despre racolările de primari liberali de către PSD, că este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, iar ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm. Ciucă a mai spus că primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini.

”Este o chestiune de respect şi onestitate în interiorul coaliţiei, care trebuie să se manifeste de ambele părţi, ca la orice dans în pereche e nevoie ca amândoi să danseze în acelaşi ritm”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, despre racolările de primari liberali de către PSD. Liderul PNL a precizat că ”primarii care pleacă sunt acei primari care de-a lungul timpului au mai avut astfel de atitudini”. ”Sunt convins că primarii Partidului National Liberal care cu adevărat cred în valorile liberale vor rămâne şi vor fi alături de noi”, a spus Nicolae Ciucă. Despre o înţelegere între partide privind aceste racolări, Ciucă a răspuns: ”Când au funcţionat înţelegerile acestea între partide?”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.