Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciucă: Proiectul legii lobbyului poate fi retras sau îmbunătăţit

ciuca bogdan

'În ce priveşte activitatea de lobby, opiniile sunt diverse. Important este ca în urma acestor dezbateri să tragem concluzia cea mai sănătoasă pentru societate. Există o opinie care spune că reglementarea activităţii de lobby nu trebuie să existe, există o opinie care vizează o reglementare moderată şi opinia care spune că reglementarea trebuie să fie una foarte strictă. Cred că vom reuşi să luăm decizia cea mai bună cu privire la retragere sau îmbunătăţirea proiectului care se află în dezbatere parlamentară. Până la urmă, rolul acestor dezbateri este de a ne conduce la concluzia cea mai corectă', a afirmat Ciucă la o conferinţă pe tema transparenţei activităţii de lobby.

El a adăugat că membrii Comisiei juridice vor lua legătura şi cu alte asociaţii de profil pentru a se găsi un instrument util pentru cei care desfăşoară activitatea de lobby.

'Eu cred că activitatea de lobby este, aşa cum se regăseşte în viaţa de zi cu zi, o activitate sănătoasă şi corectă atâta timp cât respectă legile pe care le are statul în care se desfăşoară această activitate', a subliniat preşedintele Comisiei juridice.

Sursa: AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.