Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciutacu face RADIOGRAFIA politicii din România: 'Opoziţie nu există, iar ăştia guvernează prost...' /VIDEO

avocatura.com
politica

Jurnalistul Victor Ciutacu a făcut, în cadrul interviului acordat ŞTIRIPESURSE.RO, şi o radiografie a scenei politice din România. Despre Opoziţie spune că este aproape inexistentă, însă ziaristul nu are cuvinte de laudă nici la adresa guvernanţilor.

Citeşte şi:  Victor Ciutacu RUPE TĂCEREA: Florian Coldea, PRESIUNI pentru închiderea procesului intentat Sorinei Matei / VIDEO

"Mie mi se pare că e foarte mare loc pentru o mişcare naţionalistă, de-asta spre extremă. Uită-te cum câştigă peste tot toţi sceleraţii. La noi nu are cine să ocupe bucata asta.", susţine Victor Ciutacu.

Jurnalistul spune însă că la momentul actual, România nu are politicieni de marcă cu care să se poată lăuda: Puterea guvernează prost, iar Opoziţia nu există.

"Ăştia guvernează prost. Iar o să se supere Dragnea pe mine. Singura lor şansă, dacă vor să păstreze electoratul, să bage acceleraţia până la capăt pe partea asta de justiţie. Să înţeleagă că lumea nu i-a votat pentru chestia asta cu măriri de pensii şi salarii. (...) Îi şi schimbă...Îi roteşte ca pe şoareci.(...) Pe de altă parte, nu au Opoziţie. Resetăm un pic şi zicem că s-a schimbat majoritatea: şi vine Ludovic cu USR. Uită-te la ăia de la USR că sunt numai la geagicărie, cu tricouri, cu lanterne în Parlament. Ce să faci cu ăia, mă", mai spune Ciutacu.

Citeşte şi: Victor Ciutacu elucidează MISTERUL plecării sale de la Antena 3: 'Sebi m-a convins...' / VIDEO

Cât despre restul politicienilor care au fost cândva la vârf: "Nu am auzit pe nimeni care să-mi spună că l-ar vota pe Cioloş. (...)Cioloş toată viaţa lui a fost numit la stat. El nici ca agronom n-a lucrat. Premierul dreptei...păi n-a condus două gâşte la baltă. Ce să facă Cioloş?".

Nici fostului premier Victor Ponta nu-i prevede un viitor prea...roz.

"Victor e un animal politic, care are sete de răzbunare şi de revenire. (...) Partidul ăsta format din el, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu? O să aibă un scor de club. L-am întrebat pe Sorin Câmpeanu de ce s-a dus..ca să fie 3 şi să poată face partid?", conchide Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.