Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJ Covasna alocă 150.000 de lei pentru achiziţionarea de materiale sanitare și echipamente de protecţie, pentru medicii de familie

smartreview
masti chirurgicale protectie

Consiliul Judeţean (CJ) Covasna alocă 150.000 de lei pentru achiziţionarea de materiale sanitare şi echipamente de protecţie pentru cei 103 de medicii de familie care lucrează în judeţ, a anunţat, vineri, conducerea instituţiei.

Potrivit CJ Covasna, la solicitarea Colegiului Medicilor, toate cabinetele medicale de familie din judeţ vor primi seturi de echipamente medicale de protecţie şi materiale sanitare, respectiv câte 5 bucăţi de dezinfectant, câte 10 măşti FFP2, 10 combinezoane, câte 50 mănuşi şi 20 de halate de unică folosinţă, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

"Medicii de familie sunt în prima linie în lupta cu pandemia cauzată de noul coronavirus, aceştia fiind expuşi zilnic solicitărilor crescute care li se adresează. (...) Acţiunea are ca scop susţinerea activităţii medicilor de familie din judeţul Covasna în prevenirea şi răspândirea infecţiei în perioada stării de urgenţă, contribuind astfel la diminuarea numărului de cazuri de infectare care ajung la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean 'Dr. Fogolyán Kristóf' din Sfântu Gheorghe, precum şi la celelalte unităţi medicale din judeţul Covasna", a precizat conducerea CJ.

Echipamentele de protecţie şi materialele sanitare vor fi distribuite prin intermediul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.