Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJSU Cluj propune instituirea carantinei în orașul Gherla, unde rata de incidență a cazurilor de Covid a ajuns la 8,44 la mia de locuitori

bbj.hu
carantina

CJSU Cluj a adoptat marți o hotărâre prin care cere instituirea carantinei în orașul Gherla, unde rata de incidență a cazurilor de Covid a ajuns la 8,44 la mia de locuitori, anunță MEDIAFAX.

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a anunțat marți că propunerea a fost trimisă pentru aprobare Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Carantina în orașul Gherla urmează să fie instituită începând de joi, de la ora 0.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

În această zonă se va evita la maximum deplasarea persoanelor, vor fi stabilite rute ocolitoare, masca va deveni obligatorie, iar slujbele religioase vor putea fi oficiate doar în afara clădirilor și cu participarea a cel mult 20 de persoane.

De asemenea, va fi interzisă organizarea de evenimente private, activitatea restaurantelor și cafenelelor, atât în interior, cât și în exterior, a sălilor de jocuri de noroc, a cinematografelor și altor instituții de spectacole și a structurilor de primite turistică.

Totodată, cursurile școlare față în față vor fi suspendate. În Gherla, rata de incidență a cazurilor de Covid este de 8,44 la mai de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.