Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJSU Hunedoara a ridicat măsura de închidere a barurilor, restaurantelor și cafenelelor din oraș

Bussiness Magazin
cafenea

Primarul orașului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, susține, marți seara, într-o postare pe Facebook, că CJSU Hunedoara a ridicat măsura de închidere a barurilor, restaurantelor și cafenelelor din oraș, adoptată marți, potrivit Agerpres.

„Ca urmare a intervenției mele și a discuțiilor purtate cu prefectul județului Hunedoara în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, situația municipiului Petroșani a fost reanalizată în cadrul CJSU și s-a luat decizia ridicării măsurii de închidere a barurilor, cafenelelor și restaurantelor”, a scris Tiberiu Iacob-Ridzi pe rețeaua de socilizare.

Potrivit primarului, acest lucru a fost posibil datorită faptului că, din cele 78 de cazuri de Covid -19 active în Petroșani, 31 sunt izolate la căminul de bătrâni.

Citește și:Topul bogaților din Rusia s-a schimbat: cine este multimiliardarul care domină în țara lui Vladimir Putin

„Am decis să mă implic în această situație, dată fiind starea de fapt existentă în realitate și pentru a veni în sprijinul domeniului HORECA, serios afectat în această perioadă pandemică”, a mai scris primarul, care a făcut apel la oameni pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Marți, CJSU Hunedoara a decis să restricționeze și, în unele cazuri, să mențină restricțiile privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 locuitori. Măsura viza orașul Petroșani și satele Băiești, Câmpu lui Neag, Dâncu Mic, Fintoag, Galați, Livadia, Mihăileni, Obârșa, Pricaz, Subcetate și Totești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.