Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CJSU Neamț a aprobat redeschiderea cimitirelor, parcurilor şi târgurilor

Forbes
COVID coronavirus

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Neamţ a aprobat deschiderea mai multor obiective, începând cu 15 mai, între care parcurile şi cimitirele, a declarat, joi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, prefectul George Lazăr.

"Am propus în calitate de preşedinte al CJSU Neamţ aspecte care au fost validate şi aprobate de către membrii comitetului, cu aplicabilitate din data de 15 mai 2020. Am speranţa că lucrurile vor fi corect înţelese de toţi cetăţenii şi normele de distanţare socială vor fi respectate", a declarat prefectul George Lazăr.

Potrivit deciziei aprobate de CJSU Neamţ, după încetarea stării de urgenţă se deschid, pentru public, cimitirele, parcurile şi grădinile zoologice.

Totodată se redeschid zonele de agrement, plimbare şi terenurile de tenis din ştranduri dar rămân închise zonele amenajate cu piscine, zonele de grătare şi terenurile pentru practicarea sporturilor de echipă.

Se deschid şi stadioanele, însă doar pistele în vederea practicării sporturilor individuale, cum este atletismul.

Vor fi redeschise publicului bazarele, oboarele şi târgurile cu caracter permanent care sunt autorizate din punct de vedere sanitar-veterinar şi dispun de utilităţi, împrejmuire, controlul accesului şi pază. Programul zilnic va fi între orele 8,00 şi 18,00 iar administratorii acestora vor dispune măsuri pentru a asigura respectarea distanţării sociale, de minim 1,5 metri între comercianţi şi măsuri pentru evitarea aglomerării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.