Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clădirile Spitalului de Pneumoftiziologie 'Leon Daniello', reabilitate energetic din fonduri europene

spitale

Clădiri ale Spitalului de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca vor fi reabilitate energetic cu 23,4 milioane de lei, din fonduri europene, potrivit Agerpres.

"Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a iniţiat un proiect de hotărâre ce vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei constând în creşterea eficienţei energetice a pavilioanelor 1 şi 2 ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie 'Leon Daniello'. (...) Principalele lucrări prevăzute a fi realizate la nivelul celor două pavilioane, situate pe strada B. P. Haşdeu nr. 6, constau în izolarea termică a pereţilor exteriori, pe faţadele exterioare, schimbarea tâmplăriilor, precum şi izolarea termică a podurilor şi a planşeelor peste subsoluri. (...) Investiţia are o valoare de 23.403.175 de lei, cu TVA inclus, iar proiectul se intenţionează a fi depus spre finanţare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027", se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj.

De asemenea, proiectul mai prevede instalarea a două sisteme de tip pompă de căldură hibrid, a 16 panouri solare termice pentru prepararea apei calde şi a 46 de panouri fotovoltaice de tip monocristalin.

"Sănătatea rămâne o prioritate absolută. Scopul investiţiilor noastre constante în sănătate este de a contribui la asigurarea climatului optim de realizare a actului medical. Prin intermediul acestui proiect urmărim să creştem gradul de confort, să reducem emisiile poluante, dar şi să asigurăm o utilizare raţională a resurselor", a mai declarat Alin Tişe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.