Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu a preluat banca tehnică a echipei FC Dinamo București

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu a preluat banca tehnică a echipei FC Dinamo București chiar în ziua în care Florin Bratu s-a despărţit oficial de echipa din Ștefan cel Mare, anunțul fiind făcut de conducerea clubului, scrie Mediafax.

"FC Dinamo București anunță numirea fostului mare atacant Claudiu Niculescu în funcția de antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare", potrivit unui comunicat de presă postat pe fcdinamo.ro.

În vârstă de 42 de ani, Claudiu Niculescu a semnat duminică un contract cu clubul din Ștefan cel Mare, valabil până la 30 iunie 2020, urmând să fie prezentat oficial într-o conferință de presă programată luni, 24 septembrie, la ora 10:30, la stadionul "Dinamo".

Citește și: Gala FIFA The Best: Cei mai buni jucători şi antrenori din lume vor fi premiați în această seară la Londra

Fostul atacant a câștigat 7 trofee a câștigat la Dinamo, respectiv titlul de campion în 2002, 2004, 2007, Cupa României în 2003, 2004, 2005 și Supercupa României în 2005.

Claudiu Niculescu a marcat 18 goluri pentru Dinamo în cupele europene, fiind cel mai bun marcator al "câinilor" în competițiile internaționale, depășindu-l pe legendarul Dudu Georgescu în clasamentul golgeterilor dinamoviști în Europa. De asemenea, el are cele mai multe prezenţe în cupele europene pentru Dinamo, 43 de jocuri, cu două mai multe decât Ionel Dănciulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.