Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Niculescu: Impresiile sunt bune, dar scorul putea fi mai mare

www.agerpres.ro
Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu (43 de ani) a debutat cu o victorie pe banca lui Dinamo, 3-1 la Galaţi cu Dacia Unirea Brăila, dar la finalul meciului a dezvăluit că la pauză a fost supărat pe ratările din prima repriză şi pe atitudinea relaxată, scrie Mediafax.

La finalul celor 90 de minute, noul antrenor din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre situaţia lui Ionel Dănciulescu, prezent în tribune la meciul de marţi seară, 25 septembrie.

După 2-0 în primele zece minute, Dinamo s-a relaxat şi i-a permis ultimului loc din Liga 2 să ameninţe poarta lui Muţiu şi să marcheze, iar asta nu i-a plăcut tehnicianului de 43 de ani: "Impresiile sunt bune, dar şi îngrijorătoare puţin pentru ce ne aşteaptă de vineri încolo. A fost un meci important pentru moral, aveam nevoie de o victorie. Scorul putea fi mai mare. M-am supărat la pauză, le-am explicat să nu se relaxeze absolut deloc. Pe fondul celor două goluri care au venit repede, s-au relaxat şi au permis adversarului să vină peste noi. Trebuie să câştigăm meciul de vineri (n. red - cu Sepsi, pe teren propriu) cu orice preţ, va fi cu totul altceva. Vom face totul! Mai grav e când echipa nu-şi creează ocazii. E greu până când atacanţii vor reuşi să spargă gheaţa, după cred că vor reuşi să marcheze multe goluri pentru Dinamo", a declarat Niculescu, la Digi Sport.

Citește și: Dan Nistor: 'Îi dedic această victorie lui Danciu, sperăm să se întoarcă. Aici e casa lui, e rău să fie plecat de acasă'

Chemat înapoi de jucători, Dănciulescu e un om pe placul prietenului Niculescu, dar "Clau-gol" nu ştie, încă, dacă fostul director general va reveni asupra deciziei de a părăsi haita: "Asta nu ştiu, Danciu vă poate răspunde cel mai bine la această întrebare. Sunt ataşaţi de el, e normal să se bucure alături de el. Am vorbit cu el, am stat şi astăzi, dar nu ştiu. Important e că am reuşit să câştigăm meciul, am menajat câţiva jucători, am făcut o echipă combinată", a mai punctat Niculescu, înainte să vorbească despre cel mai fierbinte subiect: "M-aş bucura să văd mai mulţi suporteri la stadion, care să ne încurajeze. Avem nevoie de susţinerea lor, cu ei în spate va fi puţin mai uşor. Nu mă interesează absolut deloc ce a fost în urmă, problemele pe care le-a avut Dan Nistor. E căpitan şi va trebui să tragă echipa după el. Calitatea lui o ştiu, mă bucură atitudinea lui".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.