Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Târziu: 'Am schimbat câteva cuvinte cu Dîncu și Popa din minimă politețe. Nu am luat masa cu ei și Coldea'

gandul.ro
dincu tarziu

Senatorul AUR Claudiu Târziu transmite luni, pe contul său de Facebook, că s-a „intersectat întâmplător” cu Vasile Dîncu și Radu Popa la restaurantul din Capitală unde respectivii parlamentari PSD luaseră prânzul în compania lui Florian Coldea și că a discutat din „minimă politețe” cu social-democrații, nu și cu fostul adjunct SRI.

„Văd că sînt oameni încă nedumeriți dacă am prînzit cu senatorul Vasile Dîncu (PSD), deputatul Radu Popa (PSD) și generalul în rezervă Florian Coldea (SRI) (...) Nu am luat masa împreună cu cei trei nici sîmbăta trecută, nici altă dată, nici cu toți trei, nici cu vreunul dintre ei separat. Nu am fost în același local împreună cu cei doi parlamentari de la putere și cu fostul adjunct al șefului SRI în același timp. Nu l-am întîlnit niciodată pe gen. Florian Coldea, deci nici sîmbătă, așa că nu ne cunoaștem personal și nu am vorbit vreodată. Nu vom coabita cu Sistemul care a capturat statul și care e alcătuit din oameni corupți ai partidelor perindate la putere în ultimii 33 de ani, din ofițeri ai serviciilor secrete care-și depășesc atribuțiile și fac jocuri politice și din infractori din mediul de afaceri”, a afirmat Târziu.

„Ce s-a întîmplat de fapt? Sîmbătă, 27 mai 2023, m-am intersectat întîmplător pe stradă, la cîteva zeci de metri de restaurantul unde luaseră masa, cu senatorul Vasile Dîncu și deputatul Radu Popa. Ne-am salutat și am schimbat cîteva cuvinte, așa cum minima politețe o cere. Televiziunile si site-urile adversarilor rostogolesc însă o minciună grosolană cu privire la mine, pentru că am calitatea de președinte al Consiliului Național de Conducere al AUR și vor să lovească în partid. Nicăieri, în nicio publicație, nu apare vreo fotografie în care eu să fiu măcar prin preajma lui Florian Coldea, dar se speculează ca aș fi fost, în ciuda dezmințirilor mele repetate”, a adăugat acesta.

„Este încă o încercare, așa cum au tot făcut reprezentanții sistemului în ultimii trei ani, de a genera un conflict în partid și de a schimba percepția românilor cu privire la AUR. O tentativă motivată acum de disperarea că AUR a ajuns pe primul loc în preferințele de vot ale românilor! Dar, așa cum s-a văzut deja, AUR e unit, iar încrederea noastră a unora în ceilații este intactă. Deci n-au reușit nici acum. Și nu vor scăpa de ce se tem: AUR va învinge!”, a precizat senatorul AUR.

Explicațiile parlamentarilor PSD:

Ironiile lui Vasile Dîncu în subiectul 'Restaurantul': 'Am fost mândru să fiu contemporan cu mine!'

Deputatul PSD Radu Popa: L-am invitat pe Dâncu la restaurant, s-a întâmplat să fie acolo Târziu și Coldea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.