Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clipe de groază pentru SCM Craiova: Antrenorul, operat de urgenţă: 'Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
Inquam SCM Craiova

Probleme mari de sănătate pentru antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea (46 de ani), tehnicianul cu care echipa din Bănie cucerea anul trecut Cupa EHF, potrivit gsp.ro.

Miercuri, la antrenamentul echipei, tehnicianului i s-a făcut rău.

A fost dus de urgență la spital, antrenorul având înțepături mari în zona inimii. I-a fost făcut de urgență o coronarografie, care a dezvăluit faptul că trebuie operat de urgență, având nevoie de un stent la inimă.

"Sunt norocos că mai sunt în viață. Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%", a declarat tehnicianul, de pe patul spitalului. Tehnicianul a ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale care au avut grijă de el, în aceste zile critice.

"Vreau să-i mulțumesc asistentului șef de la SMURD Craiova, Ovidiu Catalina și domnului doctor cardiolog Eugen Cereanu. Au acționat rapid și mi-au salvat practic viața", a spus tehnicianul.

El a fost operat la București de chirugul cardiolog doctorul Cristina Spânu.

"Vreau să-i mulțumesc și dumneaei pentru profesionalismul de care a dat dovadă", a subliniat antrenorul.

Citește și: Liviu Dragnea atacă 'maimuțoii și măscăricii' din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea .

Nu are voie pe bancă, la Brașov

SCM Craiova joacă duminică, la Brașov, un meci extrem de important pentru viitorul echipei în sezonul voiitor. Va fi un meci pentru cupele europene, dar tehnicianul nu-și poate conduce echipa de pe margine.

"Mi s-a transmis că nu am voie în nici un chip să merg la meci. Eu mă simt bine însă și nu pot sta deoparte. Trebuie însă să mă gândesc și la sănătatea mea", a declarat Bogdan Burcea.

Speră însă într-o mobilizare a fetelor sale și are încredere în secunzii săi, Costin Dumitrescu și Grigore Albici.

"Fetele trebuie să joace pentru ele, nu pentru mine. Știu foarte bine că de acest meci depinde în mare măsură locul de cupă europeană în sezonul viitor", a declarat tehnicianul Craiovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.