Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde a redus volumul și cade la înțelegere cu 'mafia': frecvența prestațiilor Romprest va fi redusă și promite că banii economisiți îi duce la investiții

Agerpres
Clotilde Armand

Primarul Sectororului 1, Clotilde Armand, a anunțat că a căzut la un acord cu reprezentanții Romprest. Primăria Sectorului 1  o să plătească servicii de salubritate în valoare de 49 milioane lei pentru o perioadă de cinci luni. Pentru viitor înțelegerea e valabilă pentru luna septembrie și octombrie, iar pentru lunile noiembrie și decembrie o să fie o nouă „rundă” de negocieri.

„În urmă cu câteva minute s-a semnat protocolul Primăriei Sectorului 1 cu Compania Romprest. Operatorul de salubritate a acceptat toate condițiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni. Fără frecvențe fictive, fără facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat. Am redus frecvențele inexistente, banii economisiți se vor duce în investiții.

Suma pe care ne-am angajat să o plătim este de 13.5 milioane lei + 10.5 milioane lei + 25 milioane lei, adică 49 milioane lei pentru cinci luni. Cu această sumă ne vom încadra fără probleme în bugetul stabilit și votat de Consiliul Local pentru salubrizare, inclusiv cu cheltuielile făcute în starea de alertă cu societatea Rebu.

În spiritul transparenței vă atașez protocolul”, a spus Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

Vezi și: Clotilde Armand, prinsă din nou că MINTE. PNL Sector 1: Negocierea cu Romprest prevede exact aceleaşi tarife .

Bătălia pentru gunoaie ia o pauză, asta pentru că Primăria Sectorului 1 și Romprest trebuie să se întâlnească din nou cel târziu până în 18 octombrie pentru a negocia lunile noiembrie și decembrie, după cum arată documentele semnate între cele două părți.

Clotilde Armand spunea despre Romprest că sumt mafioți și șantajiști. Iată ce preciza în 7 februarie 2021.

„Îi asigur pe toți locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situația în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plătește servicii de salubrizare și de 10 ori mai scumpe față de restul țării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, spunea Clotilde Armand.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.