Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand a răbufnit în cazul statuetelor din primărie: 'Nu sunt nici 'Drăcoaice' și nici 'înconjurată de drăcoaice'. Sunt opere de artă'

Inquam Photos
Clotilde Armand

Statuetele din holul Primăriei Sectorului 1 nu sunt „Drăcoaice”, ci operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București, iar expoziția este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși, afirmă Clotilde Armand.

„Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: „Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, „Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici „Drăcoaice” și nici „înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Marcel Ciolacu atacă Guvernul pe tema tăierii bugetului pentru biserici: 'Anul acesta continuă atacul la fibra noastră națională'

Primarul Sectorului 1 precizează că expoziția este organizată cu ocazia aniversării lui Constantin Brâncuși.

„Comuniștii au vrut să-i dărâme „Coloana fără de sfârșit” de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui și au refuzat moștenirea lui. În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, conchide Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.