Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand: Conducerea RAAPPS trebuie să zboare urgent din funcţie

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, acuză faptul că la o săptămână de când a sesizat situaţia "scandaloasă" de la Hotelul Triumf situaţia acoperişului este neschimbată iar Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat nu a demarat achiziţia de reparare promisă, ci achiziţii de becuri, motiv pentru care conducerea instituţiei trebuie să "zboare urgent din funcţie".

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

"A trecut o săptămână de când am sesizat situaţia scandaloasă de la Hotelul Triumf din Bucureşti. Am spus atunci despre acoperişul distrus de un incendiu şi nereparat de patru luni, despre conducerea care lăsa voit acest monument istoric în paragină. După ce am solicitat demisia conducerii de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) aceasta a reacţionat imediat spunând că a montat o 'membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus', urmând ca în cursul săptămânii trecute să organizeze licitaţia pentru repararea imobilului. Şi ce să vezi? Am trecut astăzi din nou pe acolo iar situaţia acoperişului este neschimbată. Singurul lucru care s-a întâmplat a fost că a nins şi a plouat mult. După o săptămână situaţia este mai gravă. Apoi m-am uitat în SICAP să văd dacă au demarat achiziţia de reparare despre care au promis. Nimic. Însă, RAAPPS are o altă 'urgenţă' pentru care a lansat în SICAP o licitaţie în valoare de 319.102 lei pentru achiziţionare de... becuri. Da, aţi citit bine. Acestea fiind spuse am aceeaşi părere: conducerea RAAPPS trebuie să zboare urgent din funcţie", a scris, sâmbătă, Clotilde Armand pe Facebook.

Ea menţionează că a solicitat Ministerului Culturii în numele primăriei să permită intervenţia de urgenţă pentru salvarea monumentului.

Primarul Sectorului 1 aminteşte că, în trecut, conducerea RAAPPS a lansat achiziţia în procedură simplificată a unei maşini hibrid în valoare de 30.000 de euro care "să-i deservească pe şefi" iar licitaţia respectivă a durat doar 12 zile.

UPDATE - „RAAPPS a lansat licitația pentru reparație prin procedură simplificată. Până la atribuirea contractului ar face bine să acopere dauna din acoperiș”, a completat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.