Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand, reacție după anunţul DNA privind dosarul penal pe numele lui Daniel Tudorache: 'Vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul'

Facebook
Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi, după anunţul DNA privind dosarul penal deschis pe numele fostului edil Daniel Tudorache, pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, că î perioada următoare vor face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vor investi în reconstrucţia Sectorului 1.

”Am citit comunicatul DNA în legătură cu acuzaţiile din dosarul Romprest, confirmă 100% tot ce am dezvăluit public în ultimii ani despre marele furt din perioada administraţiilor conduse de Andrei Chiliman şi de Dan Tudorache. Prejudiciul record de 1 miliard de lei, bani furaţi de la locuitorii Sectorului 1, explică foarte bine de unde aveau resurse financiare PSD şi PNL pentru campaniile mediatice demarate împotriva mea”, scrie primarul Sectorului 1.

Ea afirmă că ”de asemenea dezvăluie mizele pentru care o parte dintre consilierii locali PNL şi PSD din Sectorul 1 s-au transformat în avocaţi ai firmei Romprest, atunci când se discuta despre modificarea sau rezilierea contractului cu compania de salubrizare”.

”Asta nu veţi auzi la televiziunile care ne linşează mediatic de aproape 2 ani de zile pentru că ne-am permis să ne luăm de firmele transpartinice, asta înseamnă să impui reforme adevărate. La începutul luptei noastre au fost mulţi jurnalişti de bine care au încercat să transforme demersul nostru împotriva acestui grup infracţional organizat de la toate nivelurile (administrativ şi politic) în ceva banal. S-a încercat banalizarea răului, s-a dus în derâdere lupta noastră cu Mafia. În perioada următoare vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vom investi în reconstrucţia Sectorului 1”, mai spune Clotilde Armand.

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, cu încălcarea legii, firma care aigura salubirtatea în sector fiind Romprest. Anchetatorii au precizat că prejudiciul în acest caz se ridică la peste 940 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.