Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand REACȚIONEAZĂ la protocolul partidelor pentru referendumul privind demiterea sa: 'Îi mai bat o dată. Singură'

Agerpres
Clotilde Armand

„Până strângeți voi semnăturile să mă demiteți, mai bine puneți mâna și adunați toți banii furați de voi pentru că vine o factură mare și am să vă pun să o plătiți” - este reacția primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, la protocolul pentru referendumul privind demiterea sa, anunță Mediafax.

„M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu și C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori.... unul și unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor și i-am învins (în 2016, în 2020). Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele și televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture și nu mai știu ce să facă și ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Apoi, despre Marcel Ciolacu spune că este „partenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, cel care l-a menținut în funcția de deputat pe Dan Tudorache, în ciuda anchetei DNA din dosarul ”, Victor Ponta - celebru pentru că și-a plagiat doctoratul, este judecat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor în cazul ; Călin Popescu Tăriceanu - „judecat la Înalta Curte în două dosare: acuzat de procurorii DNA că a luat mită 800.000 de dolari și pentru abuz în serviciu”; Dan Voiculescu - „fost informator al Securității, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălarea banilor în dosarul privatizării ICA„; Dănuț Pop, președintele PER – „partidul breloc al PSD, cel care i-a recuperat la alegerile parlamentare pe Marian Vanghelie, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu”.

„Când cei de mai sus luptă împotriva ta înseamnă că este excelent ce faci. E cel mai bun barometru. PS: Stimați domni, până strângeți voi semnăturile să mă demiteți mai bine puneți mâna și adunați toți banii furați de voi pentru că vine o factură mare și am să vă pun să o plătiți. Aveți un rest de plată de vreo 100 de milioane pentru gunoi din perioada lui Tudorache-Diamant”, își termină primarul mesajul.

PSD, Pro România, PPUSL, ALDE și PER au semnat un protocol prin care să „colaboreze pe bază de parteneriat activ” pentru declanșarea referendumului de demitere a primarului Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.