Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Clotilde Armand este intangibilă! O țară întreagă a văzut-o printre sacii cu voturi și nu a pățit nimic`

frauda voturi

`Procurorii au clasat plângerea penală privind frauda la Sectorul 1. Dupa ce o tara intreaga a vazut-o pe Clotilde Armand printre sacii cu voturi, astazi primim vestea de mai sus de la procurori! Putem concluziona fara retineri că este intangibilă? Da!`, susține Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român (PER).

Acesta susține că orice alt candidat nu ar fi scăpat fără dosar penal, dar că în opinia lui ”Justitia din România a mai pierdut o sansă sa ne arate că există!”:

”Am scris de multe ori despre acest subiect si va intreb si acum, oricare alt candidat de la partidele parlamentare, ar fi scapat fara dosar penal dupa ce aparea in filmari printre sacii cu voturi? Raspunsul este NU!

Vă invit sa retineti faptul ca niciun USRist nu va avea dosar penal! Nici dacă ar omorî pe cineva, vorba aceea! Sunt protejati de divinitate, cum ar veni! Creatiile politice de laborator nu au dosare penale, ci sunt retrase cand este cazul! Sau refolosite cand este momentul, vezi cazul Ciolos, de cate ori l-au resuscitat! Revin la "setarile" din fabrică, politic vorbind! Iar Clotilde mai are treabă! Nu pentru cetățenii Sectorului 1, desigur! Nu de alta, dar se vede clar Sectorul!

In atentia dumneavoastra pot fi si primarii Timisoarei si Brasovului, Fritz si Coliban, care au interactionat deja cu reprezentantii Curtii de Conturi. Punem pariu ca nu vor pati nimic?

Justitia din România a mai pierdut o sansă sa ne arate că există!

Cât de motivant sa intri in competiția politică!

Noapte bună, România!”, a concluzionat Dănuț Pop, Preşedinte PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.