Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Armatei, după demisia acceptată a lui Marius Lăcătuș: 'El va rămâne simbolul Stelei'

www.gsp.ro
Lacatus CSA Steaua

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” îşi exprimă dezamăgirea pentru neîndeplinirea obiectivului de performanţă al echipei de fotbal, promovarea în liga a-III-a şi anunţă cu acest prilej demisia antrenorului principal Marius Lăcătuş, se arată într-un comunicat al grupării steliste.

Steaua confirmă demisia lui Marius Lăcătuş de la conducerea colectivului tehnic al echipei de fotbal.

Citește și: S-a dat ok-ul! O tranzacție importantă a fost aprobată pe piața farmaceutică

"În intenţia de continuitate a proiectului, actul de voinţă unilaterală a antrenorului Marius LĂCĂTUŞ a fost acceptat de către preşedintele clubului, Bixi – Pompiliu MOCANU, urmând a fi informaţi şi membrii consiliului de conducere pe linie sportivă al unitãţii despre detaliile discuţiilor cu privire la propunerile şi soluţiile ulterioare. Pe această cale, dorim să informăm suporterii noştri că, CSA STEAUA BUCUREŞTI va continua eforturile direcţionate către asigurarea performanţelor cu care suporterii roş-albaştri s-au obişnuit de-a lungul celor 72 de ani de existenţă, astfel încât clubul cu cea mai importantă istorie din toate timpurile sã revină pe locul pe care îl merită", menţionează sursa citată.

Citește și: Ascensiune fulminantă a lui Rareș Bogdan! Ce va conduce – ‘Votul a fost unanim’

Preşedintele CSA Steaua, Bixi – Pompiliu Mocanu, a declarat în legătură cu demisia lui Lăcătuş: "Marius Lăcătuş şi-a exprimat unilateral decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a echipei, dar ne-a asigurat că va rămâne necondiţionat alături de Steaua. Îi respect această decizie; ieri şi-a luat la revedere de la echipă, dar vã asigur cã el va rămâne simbolul Stelei, alături de toate celelalte legende ale clubului. Consider cã Steaua este o echipă puternică, a demonstrat-o de atâtea ori. Se ştie dintotdeauna că, la nivelul unui astfel de club sunt aşteptări mari pe care trebuie sã le confirmi pe teren, chiar fără antrenori pe bancă la un moment dat. Suporterii au fost la înălţime. Le mulţumim că au fost alături de noi. Meciuri grele vor mai fi, cu siguranţă, iar noi ne dorim ca din toate confruntările să obţinem maximum posibil. Fotbalul este un sport de echipă care se joacă în 11, joc în care trebuie sã ne sprijinim unii pe alţii".

Citește și: Șeful Poliției, dezvăluire în cazul polițistului ucis: ‘La sfârșitul săptămânii’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.