Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul englez Everton, date de ultimă oră cu privire la accidentarea suferită de Andre Gomes

www.premierleague.com
Everton

Clubul englez Everton a emis un comunicat oficial cu privire la starea de sănătate a mijlocașului Andre Gomes (26 de ani), care a suferit o accidentare foarte gravă duminică seară, într-un meci cu Tottenham, din Premier League. Fotbalistul a fost operat luni dimineață, iar totul a decurs bine, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

Va mai rămâne câteva zile în spital, iar ulterior va începe recuperarea, cu stafful medical al clubului. Potrivit predicțiilor, Andre Gomes nu va mai juca în acest sezon.

Comunicatul lui Everton: ”Everton FC poate confirma că Andre Gomes a suferit o intervenție chirurgicală pentru repararea fracturii, cu dislocare, a gleznei drepte astăzi dimineață (n.r.: luni), iar operația a decurs foarte bine. Internaționalul portughez, care a suferit accidentarea ieri (n.r.: duminică seară), în timpul meciului din Premier League cu Tottenham Hotspur, va rămâne o perioadă în spital, înainte de a reveni la USM Finch Farm pentru a începe recuperarea sub supravegherea staffului medical al clubului.

Jucătorul de 26 de ani este așteptat să aibă o recuperare completă. În numele lui Andre, clubul vrea să le mulțumească tuturor suporterilor lui Everton și membrilor familiei fotbalului pentru mesajele copleșitoare de susținere pe care le-am primit începând de la meciul de ieri.”.

Citește și: Ultimă oră! Ajutoare de urgență aprobate de Guvernul Dăncilă! Cine va beneficia de bani

Andre Gomes a suferit o accidentare gravă în partida încheiată la egalitate, 1-1, cu Tottenham. Mijlocașul a rămas întins pe gazon, după un contact dur cu adversarul, sud-coreeanul Son Heung Min, în minutul 78. Acesta a suferit o fractură cu dislocare a gleznei drepte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.