Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Juventus Bucureşti și-a schimbat denumirea, devenind 'Asociaţia Sport Club Daco-Getica'

www.gsp.ro
Juventus București

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat schimbarea denumirii clubului CS Juventus Bucureşti în Asociaţia Sport Club Daco-Getica Bucureşti, informează FRF, preia news.ro.

Gruparea Juventus Bucureşti a fost nevoită să-şi schimbe denumirea pentru a evita să fie dată în judecată de clubului Juventus Torino. Echipa din Colentina a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a II-a.

Comitetul de Urgenţă a mai dispus completarea locului vacant din Liga a II-a ca urmare a neînscrierii clubului CS Afumaţi cu FC Metaloglobus Bucureşti.

Vezi și: Surpriză la calificările Ligii Europa: Echipa din Liechtenstein, FC Vaduz, a eliminat echipa la care joacă românul Sergiu Buș, Levski Sofia, care a și marcat

Tot la nivelul ligii secunde, FRF a aprobat schimbarea denumirii şi sediului clubului ACS Şirineasa, nou-promovat, în ACS Energeticianul, cu sediul în Târgu Jiu, Strada Griviţei, nr. 320, judeţul Gorj.

Totodată, FRF va achiziţiona 1.300 de mingi Nike pentru a fi distribuite membrilor afiliaţi din Ligile a doua şi a treia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.