Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clubul Liverpool ofensat de banner-ul rasist afișat de proprii suporteri la meciul cu Genk

www.standard.co.uk
Sevilla Liverpool

Clubul Liverpool a emis un comunicat de presă, miercuri seara, în timpul meciului cu Genk, din grupele Ligii Campionilor, scor 4-1, în care condamnă un banner rasist afișat de proprii suporteri în peluza destinată fanilor oaspeților, potrivit Mediafax.

Înaintea partidei disputată la Genk, în zona fanilor lui Liverpool a apărut un banner care îl înfățișa pe Divock Origi, fotbalistul englezilor, care a evoluat în trecut și pentru belgieni, având organul genital de dimensiuni foarte ridicate. De asemenea, lângă acesta, pe banner mai erau afișate sigla clubului și trofeul Ligii Campionilor.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Oficialii lui Liverpool au solicitat ca banner-ul să fie dat jos imediat, iar ulterior au emis un comunicat de presă, menționând că un astfel de gest este "complet inacceptabil", iar cei responsabili vor fi trași la răspundere: "Liverpool FC condamnă banner-ul ofensator afișat în secțiuna suporterilor noștri, înainte de startul meciului. Ca să fie clar, imaginea folosită a reprezentat un stereotip rasist. Asta este complet inacceptabil. Am acționat rapid să dispară acel banner și colaborăm acum cu autoritățile locale și cu cele ale stadionului din Genk să îi identificăm pe cei responsabili".

Liverpool a învins-o pe Genk, scor 4-1, în runda a treia din grupa E a Ligii Campionilor. Echipa lui Jurgen Klopp a punctat prin Oxlade-Chamberlain, de două ori, Sadio Mane și Mohamed Salah, în timp ce unicul gol al belgienilor a fost reușit de Stephen Odey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.